close
Top LajmeVendi

DAP: Shfrytëzuesit e TVSH-ja Ime mund ti kthehen skanerit të parmë për skanimin e llogarive fiskale

moj-ddv

Drejtoria e të Ardhurave Publike (DAP) njofton përdoruesit e aplikacionit “TVSH-ja Ime”, se mund të kthehen në skanerin e avancuar për skanimin e faturave fiskale. Nga atje theksojnë se versioni i personalizuar i “TVSH-ja Ime”, është tashmë i disponueshëm në dyqanin e aplikacioneve Apple, ndërsa versioni Android është i disponueshëm në Galerinë e aplikacioneve Huawei, dhe miratimi nga Google pritet sa më shpejt të jetë e mundur për Playstore.

Përdoruesit e aplikacionit “TVSH-ja Ime”, fillimisht do të duhet të përditësojnë aplikacionin në Apple Appstore/galerinë Huawei dhe më pas të identifikohen në aplikacion në seksionin “Profili” të dritares “Lloji i skanerit të barkodit” në vend të “bazik” përsëri zgjidhni ” i avancuar”.

TVSH-ja ime është masë për qytetarët dhe mjetet nga ajo masë u kthehen qytetarëve. DAP tashmë ka filluar pagesën e mjeteve për përdoruesit që kanë skanuar llogaritë fiskale në tremujorin e dytë, përkatësisht në muajt prill, maj, qershor 2022, dhe mbi atë bazë do të paguhen 550 milionë denarë në llogaritë rimbursimi nga TVSH-ja ime.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia