close
Vendi

DEKLARATË PËRMBYLLËSE VJETORE E KRYETARIT TË KUVENDIT

aferi-1

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore Talat Xhaferi sot para mediave  ka raportuar për punën e Legjislativit për vitin 2021.Ai ka deklaruar se vitin që po  e lëmë  janë mbajtur 59  seanca plenare ku të përfunduara plotësisht janë 39 seanca  dhe të papërfunduar kanë mbetur 20./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia