close
Top LajmeVendi

Deputetët e Besës përkrahin protestën e Unionit të Sindikatëve të Maqedonisë

fefeef

Lëvizja Besa përmes një komunikate me shkrim për media njoftonë se në emër të Lëvizjes BESA deputetët Fadil Zendeli dhe Bastri Bajrami kanë mbështur protestën e Unionit të Sindikatave në Maqedoni.

Ne kemi qenë gjithmonë partnerë me të gjitha sindikatat për promovimin e të drejtave të punonjësve të administratës publike.  Poashtu mbështetjen tonë jo vetëm me fjalë por edhe me vepra Lëvizja BESA e ka dëshmuar edhe kur ishim në pushtet qendror ku zyrtarët tanë kanë lënë gjurmë në promovimin e të drejtave të punëtorëve, por edhe sot në Komunën e Tetovës, ku lideri i partisë Bilal Kasami nënshkrii marrëveshjen kolektive për avancimin e të drejtave të punonjësve administrativ.

Lëvizja BESA apelon deri te qeveria që të mer seriozisht kërkesat e sindikatës dhe sa më shpejt të bën korigjimin e pagave.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia