close
Top LajmeVendi

Deputeti Mile Lefkov nga VMRO flet për hapat e bllokimit të Kuvendit (VIDEO)

ewffweweew

VMRO DPMNE bllokon Kuvendin, deputeti Mile Lefkov flet për Klan Macedonia

”Ne jemi duke folur për mekanizma demokratike, sepse tanim përballemi me një qeveri jo demokratike. Ne nuk duam të vijmë në qeveri si erdhi Kovaçevski nuk e njeh askush as populli bile.

Ne kemi lënë një afat deri me 10 e këtij muaj, hapin e parë do ta bëmë bllokadë aktive të kuvendit sepse kemi një forcë të madhe të deputetëve dhe do të bëjmë një bllokadë të madhe, do ti kërkojmë zgjedhjet e parakohshme nëse ato janë të sigurt do të shkojmë në zgjedhje le të fitojnë një mandat të pastër dhe pastaj askush nuk do ti pengojë në punët e tyre” /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia