close
Bota

DHJETËRA MIJËRA PROTESTUES DOLËN RRUGËVE TË HONG KONGUT

Screenshot_9

Për herë të parë që nga gushti, policia ka lejuar një tubim të Frontt të të Drejtave Civile të Njeriut – një nga grupet më të mëdha pro-demokracisë në këtë territor. Policia tha se 11 persona u arrestuan përpara tubimit në sulme dhe se u sekuestrua një armë zjarri. Protestat filluan në qershor për një projektligj të diskutueshëm të ekstradimit, dhe tani kanë evoluar në demonstrata më të gjera anti-qeveritare. Në një deklaratë qeveria bëri thirrje për qetësi dhe tha se kishte “mësuar mësimin e saj dhe me përulësi do të dëgjojë dhe do të pranojë kritikat”. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia