close
Vendi

DR.GROZDANOVA: ME TRANSPARENCË QYTETARËT TË BINDEN PËR DOBITË E VAKSINIMIT

8FB82236-E1BB-4D52-976B-E07E26C44AAC

Besoj se me transparencë të institucioneve qytetarët do të binden se vaksinimi është I nevojshëm, pasi pandemia tregoi se njerëzit në fillim nuk besonin se ekziston virusi, kurse tani vetëdija është ngritur, kur shohim të afërt tanë të prekur nga kjo sëmundje dhe besoj se shumë njerëz do ta pranojnë vaksinën se sa të përballen me infektimet – tha Dr.Grozdanova. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia