close
Vendi

DR.GROZDANOVA: VAKSINAT JANË TË SIGURTA

885A378C-9482-4D13-AEE1-C0500884BBEE

Në Izrael pas pranimit të vaksinës së dytë, vetëm 0.01% e popullatës ka qenë e ekspozuar ndaj koronavirusit. Qytetarët duhet ta dijnë se janë të mbrojtur nëse I marrin të dy dozat. Vaksinat janë të sigurta. Ajo kineze tashmë është injektuar në 5 milion njerëz dhe bëhet fjalë për vaksinë të sigurtë. Kjo periudhë prej 1 muajve mund të shohim se cfarë ndodh në vendet tjera dhe mund të marrim mësime – tha Dr. Grozdanova. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia