close
Showbiz

DUA LIPA SHQIPTARËVE TË SHBA-së: VOTONI XHO BAJDENIN

E4895D0D-A690-4B85-9AB8-11307FB695C5

Këngatërja Dua Lipa, u ka bërë thirrje shqiptarëve të SHBA-ve, që në zgjedhjet e ardhshme presidenciale,  të votojnë për kandidatin demokrat Xho Bajden.

Në videon në Facebook të komunitetit shqiptar në SHBA „Albanian Americans for Joe Biden“, Dua Lip aka theksuar se “Bajden ka qenë me ne kur Kosova përballej me katastrofë humanitare”.  

“Xho Bajden ka qenë me Ne kur Kosova u përball me katastrofën njerëzore. Besimi I tij dhe I Kamala Haris në demokraci dhe institucionet ndërkombëtare është ajo që sot u duhet SHBA-ve dhe gjithë botës” – ka thënë Dua Lipan ë këtë video.

Me këto deklarata Dua Lipa u është bashkangjitur yjeve të shumta të Holivudit të cilët periudhën e kaluar publikisht kanë mbështetur kandidatin e demokratëve, Xho Bajden. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia