close
Top LajmeVendi

E marta, ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

auto_auto_Shkup-Ura-e-Grurit-qytetare-qendra-e-Shkupit15562600241590408948-1

Dita e iluministëve mbarësllovenë “Shën Cirili dhe Metodi” – 24 Maji 2022 (e martë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, njoftoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria të gjithë qytetarëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ua uroi festën.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia