close
download

Drejtuesi i kompanisë “Tesla”, Elon Musk ka shfaqur një interes të lartë për Twitter gjatë dy javëve të fundit pas kritikave të tij ndaj platformave sociale që cënojnë fjalën e lirë.

Stoku i Twitter është rritur me 24% pasi Musk bleu 9.2% të aksioneve të platformës sociale.

Të dyja kompanitë si Tesla dhe Twitter kanë pësuar një rritje gjatë vitit të fundit në stoke.

Gjigandi i transportit elektrik Tesla, mjetet e të ardhmes, ka pësuar 57% rritje. /tvklan.al

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia