close
Vendi

ESHS-ja BËN PUBLIKE KOMPENSIMET PËR REGJISTRUESIT DHE INSTRUKTORËT

7C9BF841-9DEF-48FE-8014-DAECF2F86009

ESHS-ja ka publikuar Konkursin Publik për angazhimin e regjistruesve dhe instruktorëve rajonal për Regjistrimin e ardhshëm të popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV, që do të zbatohet nga 1 deri më 21 Prill 2021.

Paraqitja e kandidatëve deri në këtë moment zhvillohet mirë dhe tashmë janë paraqitur 4.000 kandidatë të interesuar për regjistrues dhe instruktorë – thonë nga ESHS-ja.

Paraqitja bëhet në ueb-faqen  https://popis2021.stat.gov.mk/.

Në Konkurs mund të paraqiten shtetas të moshës madhore të RMV-së, që janë të papunë me së apku arsim të mesëm dhe kanë aftësi elementare me kompjuter.

Paraqitja është prej 23 deri më 28 Shkurt.

ESHS-ja ka publikuar edhe kompensimin për punët e kryera të pjesëmarrësve të Regjistrimit 2021, për regjistruesit dhe instruktorët rajonal.

-për regjistrues shuma paushalle është 4.000 den

-për cdo person të regjistruar nga 30 denarë

-për cdo banesë të regjistruar 20 denarë

-për cdo amvisëri të regjistruar 50 denarë

-për person të përcaktuar si rezervë paushall prej 5.000 denarë

-për cdo ditë angazhimi të regjistruesit rezervë nga 700 denarë në ditë

Kompensimi për instruktorët rajonal është:

-për cdo instruktor rajonal shuma paushalle 5.000 denarë

-për cdo person të regjistruar nga regjistruesi nga 3 denarë

-për cdo amvisëri të regjistruar nga regjistruesi nga 5 denarë

-për cdo banesë të regjistruar nga resgjistruese nga 2 denarë.

ESHS-ja nxit të gjithë të interesuarit që të paraqiten në Konkursin për regjistrues dhe instruktorë rajonal, kurse kompensimi përfundimtar do të varet nga ata – nga profesionaliteti, përkushtimi dhe cilësia e regjistrimit të kryer. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia