close
Vendi

ESHS: JANË REGJISTRUAR 1.309.840 QYTETARË

E59DFE3D-DF8D-4475-98E6-CEBEB7ABB0BC

Enti Shtetëror për Statistika njofton se deri dje në orën 20.00 janë regjistruar 1.309.840 qytetarë, 405.266 amvisëri dhe 556.415 banesa.

Mundësinë për vetëregjistrim, deri tani, e kanë shfrytëzuar 193.982 qytetarë nga diaspora.

Regjistrimi I popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV, që filloi më 5 Shtator do të zgjasë deri më 30 Shtator. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia