close
VendiVideo

ETHET E PUSHIMEVE:NJË COPË DIELL DHE RËRË EDHE PËR XHEPAT E CEKËT

Images

Edhe përkundër standardit të ulët jetësor, interesimi i qytetarëve për të shkuar në pushime nuk është i vogël. Kjo situatë bëhet edhe më e favorshme pas ofertave të lira që japin agjensitë, të cilat mund të lavdërohen seedhe këtë vit nuk mungon interesimi i pushuesve që ua mësyejnë destinacioneve të ndyrshme turistik.

Pra, dëshirat dhe mundësitë, edhe në këtë rast do ta shtypin njëra tjerën, kurse numri i atyre, që plazhet dhe vendet ekzotike do ti shohin vetëm në televizor, nuk do të jetë i vogël. Por, sakrifica për pushime do ta bëjë të veten, kështu që edhe sivjet privilegji për një cope diell dhe rërë nuk do t’ju takoj vetëm të pasurve. /L. Aliu/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia