close
Rajoni

FATJONA MEJDINI PËR ZHVILLIMET NË MAL TË ZI DHE DRITAN ABAZOVIQIN

mpc-hc64_d6ltHRSiNU

Ngjarjet e një jave më parë në Cetinjë të Malit të Zi kanë thelluar hendekun ndërmjet qeverisë dhe opozitës, por edhe ndërmjet bllokut serb e atij kombëtar malazez dhe për pasojë mund të përkeqësojnë edhe më tepër qëndrueshmërinë e kësaj republike ish-jugosllave. Në kuadrin e ciklit të intervistave me njohës të mirë të rrethaneve në këtë vend, në vazhdim ju sjellim një intervistë me analiste Fatjona Mejdini, nga Tirana, një njohëse e mirë e rrethanave  politike e ndëretnike në Mal të Zi.

Intervistoi. Seladin XHEZAIRI

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia