close
Sport

FFK: SOT MBAN KUVENDIN E RREGULLT TË PUNËS

DBDF906B-12F8-4DB6-ADA4-D5863C7008D5

PUNIMET E KUVENDIT DO TË MBAHEN NË FORMËN ONLINE


Federata e Futbollit e Kosovës sot do ta mbajë Kuvendin e Rregullt të Punës.Federata e Futbollit e Kosovës do ta mbajë Kuvendin e Rregullt të Punës, sot në orën 17:00. Në njoftimin epublikuar në faqen zyrtare  të Federatës së Futbollit të Kosovë lidhur me Kuvendin e sotëm thuhet:

Përkundër përgatitjeve të plota dhe dëshirës së FFK-së që punimet e Kuvendit të mbahen me prezencë fizike, duke u bazuar në vendimin e fundit të Qeverisë për masat e reja anti-Covid19, punimet e Kuvendit do të mbahen në formën online”.

Kuvendi ishte planifikuar që të mbahet me prezencën fizike të anëtarëve por që kjo është bërë e pamundur për shkak të vendimit të fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe ai do të mbahet online. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia