close
Sport

FFM: PUBLIKOHET LISTA E FUTBOLLISTËVE PËR REPREZENTACIONIN U-21

U-21

ME KAZAKISTANIN MË 8 TETOR, ME IZRAELIN MË 13 TETOR


Seleksionuesi i reprezentacionit U-21, të Maqedonisë së Veriut, Bllagoja Milevski, sot në hapësirat e  FFM-së publikoi emrat e  23 futbollistëve për dy ndeshjet e radhë  kualifikuese për kampionatin Europian,me Kazakistanin më 8 tetor dhe Izraelin më më 13 tetor. Dy ndeshjet do të zhvillohen në stadiumin te kampi stërvitor i FFM-së

 

Lojtarë e ftuar janë:

 

Portierë: Risto Jankov, David Denkovski dhe Ario Alçevski

 

Mbrojtje:  Agron Rufati, Esmin Liçina, Filip Antovski, Todor Todorovski, Nikolla Serafimov, Blerton Sheji, Oliver Stojmenovski,  dhe Sefer Emini

 

Mesëfushorët: Davor Zdravskovski, Kristjan Ackovski, Enis Fazlagiq, Jani Atanasov, Tomçe Grozdanovski dhe  Dimitar Mitrovski.

 

Sulmues: Bojan Miovski, Darko Çrlinov, Erdon Daci, David Toshevski, Marko Gjorgjevski, dhe Lavdrim Fazliu.  /Klan Maqedoni

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia