close
Sport

FFM: VENDIMET E KOMISIONIT PËR LICENCIM

076788BD-AB21-4413-A6E9-BD0CD53E4A46
SHKËNDIJA, SHKUPI, STRUGA TL DHE SILEKSI PA PROBLEME


Vendimet e Komisionit për licencim nga FFM për pjesëmarrje të klubeve nga elita në garat e UEFA-së për sezonin 2021/22

Deparatamenti për licencim në kuadër të FFM-së  ka njoftuar se Komisioni për licencimm pas kompletimimit të proçesit të liçencimit të klubeve për pjesëmarrje në garat e UEFA-s. Kështuqë në bazë të dokumenteve të nevojshme që kanë ofruar 12 ekipet e Ligës së Parë komisioni i deparatmentit për licencim pasi ka shqyrtuar  të gjitha  kërkesat ka vendosur të ndaj licenca për KF Shkëndija, FC Shkupi, KF Struga Trim Lum dhe Sileksi si dhe ekipet: Akademia Pandev, Makedonija GJP,  Rabotniçki dhe Renova,

Licenca për pjesëmarrja në garat e UEFA-së në sezonën 2021/22 nuk u jepet skuadrave: KF Bellasica , Vardari dhe Pelisteri, ndërsa  Boreci i Velesit është tërhequr nga procesi i licencimit në UEFA për sezonin 2021/22. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia