close
Vendi

FILIPÇE: AKUZAT E OPOZITËS, TË PABAZA, KEMI ZBATUAR TË GJITHA REKOMANDIMET

5C2402B3-2D80-435C-B88A-4B877B279EBB

Shifrat flasin për stabilizim të situatës. Akuzat nga opozita janë të pabaza. Kemi ndjekur të gjitha rekomandimet e nevojshme dhe në mënyrë të hapur kemi komunikuar me opinionin – tha Ministri Filipçe. Rreth akuzave se në vendet fqinje ka filluar vaksina, Ministri Filipce tha se Serbia është vendi i vetëm që ka përfaqësi të kompanive të vaksinavepër atë shkak ka përparësi gjatë furnizimit me vaksina. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia