close
Top LajmeVendi

FILIPÇE: ARDHJA E VIRUSIT BRITANIK ISHTE ÇESHTJE KOHE

0F0403A4-3AEA-4B0E-A1B1-BE7EA6082B58

Nuk ishte I papritur ardhja e virusit britanik në vendin tonë. Ishte cështje kohe. Sot në vazhdimësi kemi analizuar situatën e përgjithshme me COVID-19, nëse ka transmision të virusit dhe nuk ka vend për shqetësime, por nuk duhet të relaksohemi por t`I respketojmë masat. Protokollet mbeten të njëjta – tha Ministri Filipçe në emisionin “Arti I Financës”. Po ndjekim edhe situatën në Klinikën për Nefrologji, ku u shfaq një mini-klaster. Masat do të mbeten të njëjta, pa marrë parasysh shfaqjen e llojit të ri të virusit. Duhet t`I respektojmë masat. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia