close
Vendi

FILIPÇE: BE-JA DO T`I NDIHMOJË VENDET QË NUK JANË PJESË E UNIONIT

7BE85726-9AA8-4476-9D78-8FFA0F05CC8B

Është e saktë se vendet e vogla kanë probleme me furnizimin e vaksinave – tha Ministri Filipçe. Jam I bindur se në këtë krizë BE-ja do të dalë fituese dhe do të mund t`u ndihmijë vendeve jashtë BE-së, me qëllim që të mos mbetet asnjë rajon I pavaksinuar. Ideja është të arrihet imuniteti kolektiv që ta ndryshojë pasqyrën e pandemisë – tha Ministri Filipçe. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia