close
Vendi

FILIPÇE: NDRYSHIME TË LIGJIT PËR MBROJTJE NGA SËMUNDJET INFEKTIVE

B2C59740-DFD9-4E3C-AB34-39CB99D1D779

“NDRYSHIMET LIGJORE TË BËHEN ME PROCEDURË TË SHKURTUAR”


Ligji për mbrojtje nga Sëmundjet Infektive tashmë është në procedurë parlamentare dhe me amendamente do të ketë mundësi intervenimi  javën e ardhshme  – ka paralajmëruar nga Shtipi Ministri I Shëndetësisë venko Filipche. Ai ka thënë se pritet që për një kohë të shkurtë të miratohet ligji me procedurë të shkurtuar, me qëllim që të miratohen masat e reja, që I ka propozuar Komisioni për Sëmundje Ngjitëse, për të parandaluar përhapjen e virusit. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia