close
Vendi

FILIPÇE: PRESIM TRI LLOJE TË VAKSINAVE

5C2402B3-2D80-435C-B88A-4B877B279EBB

Në Shkurt presim ardhjen e vaksinave nga kanale të ndryshme. Të Premten kemi takim me mekanzimin KOVAKS rreth dinamikës se kur do të arrijnë vaksinat. Vende të mëdha evropiane përballen me problem me furnizim me vaksina. Presim tre lloje të vaksinave që të arrijnë në vendin tonë mes tyre edhe vaksikna FAJZER dhe për këtë shkak kemi aplikuar për tre lloje – tha Ministri Filipçe.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia