close
Bota

FRANCË: MINISTRI I MBROJTJES PËRFSHIHET NË SKANDAL

XVM73d90f44-a3e9-11e9-b82e-7537cbeba650-640×360

Ministri francez i ambientit është përfshirë në një skandal financiar me mediat që e akuzojnë se po bën jetë luksi me paratë e taksapaguesve. Ai ka pranuar të rimbursojë personalisht shpenzimet e tepruara por nuk pranon të japë dorëheqjen. Darkat e shtrenjta si dhe ristrukturimi i zyrës i ka kushtuar taksapaguesve 63 mijë euro. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia