close
Sport

FUTBOLL: NDESHJE REVIALE “TË FESTOJMË SË BASHKU”

Tetova1

TAKOHEN EKIPET E VETERANËVE TETOVA –  DURRËSI

Me  moton “Të festojmë së bashku” me rastin e  28 Nëtorit , Dita e Flamurit  në Tetovë zhvilloht ndeshje  reviale mes yjeve të futbollit (veteran)  nga  Tetova  dhe Durrësi. Ndeshja zhvillohet të hënën në stadiumin e qytetit në Tetovë  me fillim në ora 12:00.

Yjet e futbollit nga Tetova dhe ato të Durrësit, me rastin e festës së 28 Nëntori Dita e Flamurit,  do të zhvillojn një ndeshje  reviale . Ky manifestim sportiv  me krrakter festiv organizohet nga një këshill organizativ me të cilan e kryeson profesor Muzafer Livoreka,

Seleskionuesi për qytetin e Tetovës Ismail Sulejmani, për ndeshjen reviale kundër Durrësit ka ftuar këta futbollist: Samet Zejneli, Ferat Abdullai, Islam Ibraimi, Skender Jonuzi, Harun Isa, Bashkim Livoreka, Qatip Osmani, Ylber Aliu, Fisnik Nuhiu, Festim Ademi, Gajur Rexhepi, Berat Imeri, Burhan Emurllai, Agron Memedi, Bekim Osmani, Ibraim Luma, Vullnet Emini, Taxhedin Kasami, Bashkim Arifi, Elbasan Munishi. Seleksionues Ismail Sulejmani. Organizator Muzafer Livoreka.

Ndërkaq ekipi i Teutës nga Durrësi në Tetovë ka udhëtuar me këtë futbollist: Haxhi Ballgjini, Ardjan Abazaj, Xhevahir Kapllani, Bledar Mancaku, Denis Curri, Fjorl Arifi, Parit Xhihani, Eduard Curri, Julian Rakipi, Nangjel Mile, Markelian Xha, Nikolla Jani, Agim Çela, Erdison Halili, Ilir Biturku, Gentijan Xhemalaj, Lutfi Sejdiu, Shpëtim Kuçi, Enid Furxhi (drejtor i KF Teuta), Argenato Halili (zyrtar i KF Teuta), Ervin Shëmbitraku (mjek)

Ky manifestim sportiv është mbështetur nga Komuna e Tetovës, Federata e Futbollit të Maqedonisë Veriut dhe Klubi i Futbollit Shkëndija. Ndeshja reviale  me  futbollist veteran  të Tetovës dhe Durrësit zhvillohet të hënën (29 Nëntor) në stadiumin e qytetit në Tetovë, me fillim në ora 12:00./ KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia