close
Sport

FUTBOLL: STRUGA TRIM LUM PREJ SOT TRANSFEROHET NË DURRËS

Struga TL

FLORIJAN KADRIU- PËRGATITJET JANË DUKE SHKUAR SIPAS PLANIT


 

Klubi i futbollit Struga Trim Lum është skuadra e vetme nga Maqedonia e Veriut e  cila fazën kryesore të përgatitjeve  për pjesën pranverore të kampionatit  do ta  zhvillon në bregdetin shqiptar, gjegjësisht në qytetin e Durrësit ku ka kushte adekuate për përgatitje cilësore. Ekipi në Durrës do të qëndroj deri më 3 shkurt  dhe do të zhvilloj edhe pesë ndeshje kontrolluese.

 

Ekspedita e klubit të futbollit Struga Trim Lum që drejtohet nga Sërgjan Zaharievski nga dita sotme transferohet në Durrës ku do të qëndëroj dhjetë ditë. Me  ekipin në Durrës do të udhëtojnë edhe prrurjet  në afatin kalimtar të demerit si Darko Ilievskin, Arjon Ziba, Sava Radiq,  Tome Kitanovskin dhe Pa Omer Jobe. Futbollisti me përvoj Florijan Kadriu para nisjes  për në Durrës u shprehë optimist se me përgatitje cilësore  do të arrihen objektivat e klubit

 

FLORIJAN KADRIU- FUTBOLLIST I KF STRUGA TL 

Përgatitjet janë duke shkuar  sipas planit. Jemi duke u përgatitur mjaftë mire. Kemi marr disa  përforcime  që na  kanë munguar në disa reparte. Sot  do të ikim  pë në Durrës për të kryer fazën e dytë përgatitore, do të kemi edhe  ndeshje miqësore.  Kështu që shpresoj se do të përgatitemi sa më mire për pjesën pranverore deh të arrijmë at që duhet

 

Sipas  planit ndeshja e parë kontrolluese  do të zhvillohet që ditë hënë kundër Ferizajit,  ndërsa  ditëve  në vijim  do të përbllen edhe me ekipin bullgar  FC Botev Vratsa , KF Dreansin e Kosovës, Besën e Dobërdollit  dhe Ohrin. Ekip  nga Durrësi jthehet më 3 janar do të vazhdon  faze e fundit  në Strugë deri më 13 shurt kur në xhiron e 19-të  përballet kundër Shkëndijës në Tetovë. Struga Trim Lum në pjesë vjeshtore  ka  6 fitore, 8 barazime deh  4  fumbe  me 26 pikë grumbulluara.      /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia