close
Rajoni

GJERMANIA HEQ SHQIPËRINË NGA “ZONA E KUQE” PANDEMIKE

aeroporti gjermani

Instituti “Robert Koch”: nga 19 Dhjetori, Shqipëria nuk përben rrezik për Covid-19

Duke nisur nga dita e sotme Shqiperia nuk do te konsiderohet nga Gjermania si vend me rrezikshmëri tw larte nga Covid-19.

Instituti gjerman “Robert Koch” ka publikuar listën me vendet që nuk janë në zonën e kuqe të pandemisë.

Pjesë e listës së bashku me Shqipërinë janë Kosova, Maqedonia e Veriut, Bullgaria dhe disa vende të tjera Europiane.

Klan News

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia