close
Bota

GJERMANIA KUJTON 30 VJETORIN E BASHKIMIT

92A23C16-ED60-4C9A-B8ED-166531BB7C45

Gjermania kujton sot 30-vjetorin e bashkimit dhe dhënien fund të ndarjes me dy shtete. 30 vjet pas bashkimit, kancelarja Merkel e quan unitetin gjerman një detyrë të së ardhmes. Lidhur me sfidat për të ardhmen Merkel deklaroi se “Kohezioni dhe jeta e përbashkët ende mbetën detyra të mëdha në Gjermani. Tash nuk punohet më vetëm në lidhjen mes lidhjes edhe perëndimit, por ruajtja e bashkësisë së një vendi në shekullin 21 . Dua që sa më shumë njerëz të thonë se ndihen mirë në vendin tonë”, tha ajo.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia