close
Top LajmeVendi

Hapen dy korsi shtesë në Tabanoc me qëllim që të shmaget rëmuja në kufi

YOUTUBE DHE FACEBOOK.01_24_22_24.Still1505

Me qëllim që autoritet dhe njerëzit të përballen dhe ti shmangen  rrëmujës që po shkaktohet në pikën kufitare Tabanoc sot janë hapur edhe dy pika shtesë në këtë vend kalim.

Për momentin janë funksionale 10 korsi, dy për kamion që transportojnë mallëra, një për autobus dhe 7 për automjete përcjell KlanM.

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski tha se 45% ëahtë rritur kalimi i kufirit dhe ky është shkaku i rëmujës. Por shpreson se me hapjen e dy korisve shtesë do të ulet pritja në kufi.

Kujtojmë se nga fillimi i korrikut ka qenë e paraparë që kontrollet e udhëtarëve dhe makinave të bëheshin vetëm në njërën pikë – domethënë, ata që hyjnë nga Serbia në Maqedoninë e Veriut të kontrollohen vetëm në pikën doganore të Maqedonisë së Veriut./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia