close
Top LajmeVendi

HAPJA E KUFIJVE: NGA NESËR PA TESTE PCR ME VENDET FQINJE

B084D0B6-C92A-4366-9AD8-18F44898999B

Nga dita e nesërme qytetarët e Maqedonisë së Veriut do të mund të udhëtojnë në shtetet fqinje pa testin PCR. Zëvendëskryeministri i parë, Artan Gurbi, njoftoi se vendimi është marrë në koordinim me shtet fqinjë.

“Prej nesër qytetarët tanë do të mund të udhëtojnë në shtetet fqinje, pa pasur nevojë që të tregohet test PCR. Siç e dini, ne me Shqipërinë mund ta kalojmë kufirin dhe qytetarët e Shqipërisë mund të vijnë te ne pa treguar test dhe shpresoj se kjo do të fillojë edhe me Kosovën dhe Serbinë qysh nesër, pasi qeveritë e atyre shteteve ishin pozitiv për hapjen e kufijve”, deklaroi Artan Grubi – Zëvendëskryeministër i parë. /KlanMacedonia

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia