close
Happy Day

HAPPY DAY – DITA NDËRKOMBËTARE E VAJZAVE

5975F62A-BE45-4DC8-82D1-8A29CFF4356E

Organizata e Kombeve të Bashkuara shpalli 11 Tetorin si Ditën Ndërkombëtare të Vajzave, e cila është shpallur që nga vitit 2012, kjo ditë synon të të promovoj trajtimin e barabartë dhe mundësi për vajzat në mbarë botën, në fusha të tilla si: ligji, të ushqyerit kujdesi shëndetësor, arsimimi, trajtimi, etjer.

Për këtë temë biseduam sot me dy moderatoret e televisionit KlanMaqedoni Zana Muhaxhiri Ramadani dhe Lulzime Ameti. Përpos tyre në skype ishte edhe Njomza Behadini pjesë e Klubit Feminist në Tetovë. 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia