close
Sport

HENDBOLL: KB – EGJIPTI TURPËRON RMV-n 38:19

7B5F9F80-AA56-4341-B699-0D2D5A76C228

6 EKIPE KANË SIGURUAR KUALIFIKIM NË FAZËN E DYTË


Reprezentacioni I Maqedonisë së Veriut  edhe në ndeshjen e dytë   në Kampionatin  Botëror të hendbollit për meshkuj  që mbahet në Egjipt pësoi  disfatë  të thellë kësaj radhe nga kombëtarja  nikoqire  me  rezultatin  38-19.

 Tani më me ndeshjet e  raundit të  dytë në Grupet E,F,G dhe H, gjatë vende  kanë siguruar kualifikim në fazën e dytë garave , ndërsa  vendet tjera do të mësohen të hënë  kur  do të zhvillohen  ndeshjet e  raundit të tretë. Vendet  që kanë siguruar kualifikim në fazën tjetër janë: Franca, Portugalia, Egjipti, Suedia, Bjellorusia dhe  Rusia.  Kujtojmë së në fazën e dytë kualifikohen  nga  3  ekipe nga secili  grup, që do të thotë se Maqedonia  e Veriut  me fitore eventuale ndaj Kilit të hënën mund të kalon në fazën tjetër.

Rezultatet e raundin e dytë në Grupet E,F.G dhe H.

GRUPI E

Austrija – Franca  28:35

Zvicra – Norvegjia  25:31

TABELA

1 Franca 4 2 2 0 0
2 Norvegjia 2 2 1 0 1
3 Zvicra 2 2 1 0 1
4 Austria 0 2 0 0 2

GRUPI F

Maroku  – Portugalija  20:33

Algjiri – Islanda   24:39

TABELA

1 Portugalija 4 2 2 0 0
2 Islanda 2 2 1 0 1
3 Аlgjiri 2 2 1 0 1
4 Maroku 0 2 0 0 2

GRUPI G

Egjipti – Maqedonia e Veriut   38:19

Kili – Suedia     26:41

 TABELA

1 Suedia 4 2 2 0 0
2 Egjipti 4 2 2 0 0
3 Kili 0 2 0 0 2
4 Maqedonia e Veriut 0 2 0 0 2

GRUPI H

Bjellorusia  – Koreja e Jugut  32:24

Rusia  – Sllovenia  31:25

1 Bjellorusia 3 2 1 1 0
2 Rusia 3 2 1 1 0
3 Sllovenia 2 2 1 0 1
4 Koreja e Jugut 0 2 0 0 2

/KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia