close
Rajoni

Hetim pronave të rusëve në Shqipëri

Screenshot_5

Sanksione nëse janë të mbështetësve të Putin


Qeveria shqiptare ka hartuar një listë me të gjithë shtetasit rusë që kanë prona në Shqipëri, të cilët po hetohen për lidhje të mundshme të tyre me Vladimir Putin.

Shqipëria u rreshtua mes vendeve që menjëherë pas ndërhyrjes ushtarake ruse në Ukrainë vendosi një sërë sanksionesh ndaj Rusisë. Masa kufizuese po zbatohen për 654 individë dhe 52 subjekte.

Sanksionet ekonomike përfshijnë masa kufizuese në financë, energji, transport dhe teknologji.

Tv Klan

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia