close
Bota

HIDHET POSHTË KËRKESA E TRAMPIT PËR VOTAT ME POSTË

Donald Trump

Një padi nga fushata e presidentit amerikan Donald Trump, përmes së cilës kërkohej ndalimi i certifikimit të miliona votave me postë në Pensilvani, është hedhur poshtë nga një gjykatës federal. Në vendimin e 21 nëntorit, gjykatësi Matthew Brann shkruan se fushata e Trumpit ka përdorur “argumente të pabazuara ligjore dhe akuzime spekulative… të pambështetura në dëshmi”. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia