close
Vendi

HISTORIANI BULLGAR PËR PËRPLASJET SOFJE-SHKUP

2BB77862-FFC8-4C5E-A174-D7033E2496EB

Lidhur me përplasjet Bullgari-Maqedoni e Veriut rreth identitetit kombëtar e gjuhësor maqedonas  ju sjellim një intervistë me Anton Pançevin, historian bullgar.Sipas tij, faktet historike janë në anën bullgare dhe, për pasojë ai nuk përjashton mundësinë që për shkak të këtyre mosmarrëveshjeve Bullgaria të pengojë çeljen e negociatave për aderim me të drejta të plota në Bashkimin Evropian. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia