close
Vendi

HOXHA: SUBVENCIONET NË LLOGARITË E QYTETARËVE

3924AAD9-6E16-4162-B83D-51B97F0C2C4D

SOT JANË LËSHUAR 3124 BLEKTOR DHE SUBVENCIONE PËR 10549 BUJQ


Ministri i Bujqësisë Arianit Hoxha njoftoi se pas ribalancit  të buxhet subvencionet e bujqëve do të jenë në llogaritë e tyre. Ai bëri të ditur se gjatë ditës së sotme janë lëshuar subvencione për 3124 blektor dhe subvencione për 10549 bujq.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia