close
Sport

ISH KRYETARI I FFM-së, TRAJNER I BREGALLNICËS

ILCO

ILCO GJORGJIOSKI ZËVENDSON MARJAN SEKULLOVSKIN

 

Ish kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Ilco Gjorgjioski i kthehet  profesionit të tij të më parshëm trajner. Ai nga dita e sotme edhe zyrtarisht bëhet trajner përgjegjës i klubit të  futbollit Bregallnica të Shtipit. Trajnari i deri tanishëm e KF Bregallnica Marjan Sekullovski është larguar  nga  pozita e   trajnerit, ndërsa drejtuesit e ekipit nga Shtipi këtë detyrë i besuan ish kryetarit të FFM-së Ilco Gjorgjioski.

Bregallnica në pjesën vjeshtore të kampionatit me 29 pikë është në pozitën e katërt në tabel.

Gjorgjioski si trajner në futbollin vendor ka tre tituj  kampioni me Makedonija Gj.P  dhe Vardarin./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia