close
Top LajmeVendi

Ismaili: A e dini ju ministër se në çfarë kushte jetojmë ne mësimdhënësit?

efwere

Profesori Satki Ismaili në emisionin Klan Debat tha se:

”Ne arsimtarët jetojmë një jetë të vështirë, ne kemi ngelur në mesin e SASHKUT dhe Ministrisë së Arsimit ne jemi në gjendje shumë të keqe , a e dini ju ministër dhe a pyetni veten se si jeton dhe çfarë kushte ka një mësimdhënës në Maqedoninë e Veriut jo vetëm sot por gjatë gjithë këtyre 20 viteve të fundit, e dini se sot si jemi ndje ne në klasë 6 orë e nxënësit në obor të shkollës, ne shpirtin e kemi dhëë në arsim dhe sot nuk jemi të kënaqur.” /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia