close
Top LajmeVendi

Ismaili – Shaqirit: Ne mësuesit do e mbajmë veten vetëm me gjevrek nëse është nevoja (VIDEO)

erferref

Mësimdhënësi Satki Ismaili në debatin me ministrin e arsimit në emisionin Klan Debat tha se:

”Ne si mësues jemi në gjendje të hajm vetëm gjevrek dhe mos ta lëshojmë vendin , sepse ju e shihni edhe vetë se rinia po ikë gjithë po shohin ardhmërinë jashtë vendit por ne japim maksimumin ne mundohemi ti mbajmë këtu rini duhet të kontriboj për gjeneratat e reja , ne edhe me këto rroga këto standarde nuk do e lëshojmë vendin”

Ministri Shaqiri i ktheu se ai është vetëm i 10 në radhë në postin e ministrisë së arsimit dhe se e kupton gjithë revoltën e mësuesve , premtoi se rrogat do të rriten ashtu siç po rritet standardi por kërkoi mirëkuptim. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia