close
Top LajmeVendi

Ja kush e zëvendëson Muhamed Zeqirin në Qeveri (FOTO)

zekiri-610×400

Qeveria në mbledhjen e sotme ka emëruar për Sekretar të Përgjithshëm Metodija Dimovskin.

Dimovski në këtë funksion vjen pas Muhamed Zeqirit, i cili dha dorëheqje pas hetimeve që po zhvillohen ndaj tij për keqpërdorim të pikërisht këtij funksioni. Dimovski deri më tani ka qenë anëtarë i Këshillit të Inspektoratit për mjedis jetësorë dhe shëndet të njerëzve.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia