close
Bota

JOHNSON I REFUZON SKOCISË REFERENDUMIN E DYTË TË PAVARËSISË

no thumb

Kryeministri britanik, Boris Johnson i është përgjigjur negativisht kërkesës së  kryeministres skoceze, Nicola Sturgeon për një referendum të dytë. Johnson thekson në letrën zyrtare se Skocia dha një premtim në 2014 dhe skocezët votuan masivisht për të mbajtur Britaninë e Madhe të bashkuar. Nicola Surgeon i kërkoi më 19 dhjetor Johnson që parlamenti britanik t’i japë fuqinë dhe të drejtën parlamentit skocez për të zhvilluar një referendum të dytë pavarësie. Johnson thotë se skocezëve iu bë një premtim dhe ai nuk do e thyejë këtë premtim. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia