close
Top LajmeVendi

Ka nisur procedura për ekstradimin e shtetasit kroat Daniel Ivanagiq

Ministerstvo-za-pravda

Nga Ministria e Drejtësisë njoftojnë se ka filluar procedura për ekstradimin e shtetasit kroat Daniel Ivanagiq nga Sllovenia.

Nga INTERPOL Shkup është marrë njoftim se Ivanagiqit i është hequr liria në Slloveni me fletarrest ndërkombëtar të lëshuar nga organi kompetent. institucionet gjyqësore.

Kërkesa për ekstradim i është dorëzuar Ministrisë së Drejtësisë së Sllovenisë në përputhje me afatet e përcaktuara me Ligjin për Bashkëpunim Ndërkombëtar në Çështjet Penale dhe Konventën Evropiane për Ekstradimin, për shkak të dyshimeve të bazuara për kryerjen e veprës penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia