close
Vendi

KACARSKA:NUK KA NDIKIM POLITIK NË GJYKATËN KUSHTETUESE

kacarska

Dobrilla Kacarska Kryetare e Gjykatës Kushtetuese raportoi para mediave për punën njëvjeçare të Gjykatës.Sipas saj Gjykata gjatë këtij viti ka mbajtur 37 seanca ka shqyrtuar 148 lëndë prej të cilave të zgjedhura janë 173.Numri më i lartë ka të bëjë me kushtutueshmërinë e të drejtave dhe lirive të njeriut.E pyetur se a ka ndikim politik ndaj institucionit që ajo drejton ajo  u shpreh se as ndaj saj e as ndaj institucionit që ajo drejton nuk ka dhe nuk do të ketë ndikim politik./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia