close
Vendi

Kallëzim penal për shpërdorim detyre ndaj 37 vjeçarit

policia-mk-780×439-1 (3)

Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Penale dhe Standarde Profesionale në MPB ka ngritur kallëzim penal në Prokurorinë Publike kompetente kundër S.B. (37), ish-oficer në Sektorin për punë civile në Shkup, për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit se ka kryer dy vepra penale: “keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar” nga neni. 353 paragrafi 1 dhe “falsifikim i dokumentit zyrtar” nga neni 361 paragrafi 1, në lidhje me nenet 44 dhe 45 të KP, transmeton KlanMacedonia.

Gjegjësisht, i raportuari S.B. në cilësinë e zyrtarit të autorizuar në gjashtë raste ka keqpërdorur pozitën dhe autoritetin zyrtar dhe ka futur të dhëna të rreme në katër leje komunikacioni se automjetet kanë kondicioner të integruar pa certifikatë konformiteti të marrë paraprakisht – test dhe në dy leje komunikacioni. ka futur të dhënat se kanë të integruar pajisje gazi LPG pa certifikatë konformiteti të marrë më parë. S.B. nuk punon më në Ministrinë e Brendshme.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia