close
Të ndryshmeTop LajmeVendi

Kërkohet rritje e pagave, sektori publik proteston me karrige para kuvendit (FOTO)

1191B4A0-4954-4D7E-83D0-C6CA882D8A38

Të punësuarit në sektorin publik kanë nisur protestën para Kuvendit.

Në mënyrë simbolike janë vendosur disa karrige të cilat, sipas protestuesve përfaqësojnë deputetët që rrinë në Kuvend, LSM kërkon rritje lineare të rrogave për 2.806 denarë.

Në takimin e djeshëm mes Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë dhe përfaqësuesve të Qeverisë nuk u arrit marrëveshje për rritjen e rrogave.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia