close
Rajoni

KIE: MARRËVESHJE TË RËNDËSISHME, FOKUSI NË ZBATIMIN E TYRE

8AE52662-EE60-4E73-8B6E-7D941015B37C

DERI MË TANI JANË ARRITUR MBI 70 MARRËVESHJE E PROTOKOLE


Nënshkrimin e 15 marrëveshjeve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë në mbledhjen e përbashkët të dy qeverivë e cilëson të rëndësishme drejtori ekzekutiv në Këshillin e Investitorëve Evropianë në Kosovë Emrush Ujkani.
Megjithatë ai thotë se dy qeverisë duhet të bashkëpunojnë dhe të fokusohen më shumë në zbatimin e tyre.

“E sheh të domosdoshme një analizë të moszbatmit të  marrëveshjeve të arritura deri më tani për arsyet e ngecjes së zbatimit”. thotë Emrush Ujkani – Drejtor Ekezekutiv Në Kie.

“Deri më tani nga mbledhjet e dy qeverive janë arritur mbi 70 marrëveshje e protokole, por që zbatimi i disa prej  tyre ka pasur ngecje.
Kosova dhe Shqipëria nuk kanë mbajtur mbledhje të përbashkët që nga viti 2018.” thotë Ujkani./KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia