close
Emisione

KLAN DEBAT – ALI AHMETI PËRBALLË GAZETARËVE

Screenshot_1

 

Zhvillimet aktuale në Maqedoni dhe rajon do të jenë në qendër të vëmendjes së bashkëbisedimit të kreut të Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, në programin Klan debat të Seladin Xhezairit.

Si e vlerëson lideri i integristëve arritjen e dy të tretave në parlament që siguroi fillimin e ndryshimeve kushtetuese; Çfarë pazaresh pati me tetë deputetët opozitarë; Çfarë mendon ai për projekt-amendamentet e propozuara dhe për përfshirjen në Preambulë – edhe të Marrëveshjes së Ohrit; Si i komenton kërkesat e opozitës shqiptare që në ndryshimet kushtetuese të përfshihen edhe çështje të shqiptarëve, por edhe qëndrimin negativ të opozitës maqedonase ndaj Marrëveshjes së Prespës; Çfarë mendon lideri i shqiptarëve në Maqedoni për dilogun Kosovë-Serbi dhe zhvillimet në rajon?

Në Klan Debat – Ali Ahmeti përballë analistëve Ibrahim Mehmeti e Xhelal Neziri. Na ndiqni me fillim në orën 20:30 minuta!

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia