close
Rajoni

KOSOVË: KQZ, DERI NË ORËN 15:00 KANË VOTUAR 32.32%

395D2F65-7F8E-44B4-A989-386B720AF7FB

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka njoftuar se deri në ora 15:00 dalja në vendvotime ka qenë 32.32 % apo 567 mijë e 934 votues.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka ka thënë se procesi është duke vijuar normalisht dhe nuk është raportuar për ndonjë parregullsi.

“Dalja në vendvotime ka qenë 32.32 % apo 567 mijë e 934 votues”, ka thënë ajo.

Daka ka thënë se raportimet për parregullsi në votime janë duke i trajtuar me seriozitet duke bashkëpunuar me Prokurorinë dhe Policinë.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia