close
Rajoni

KOSOVË: PZAP, KURTIT I MOHOHET KANDIDIMI

DA82DF36-D86F-4EE7-9F28-5E9698B2BAF8

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka pranuar pjesërisht ankesën e LVV-së. PZAP ka refuzuar të certifikoj kandidatët që kanë problem me ligjin, Albin Kurtin dhe kandidatë të tjerë të kësaj partie për deputet, ndërsa ka pranuar të  certifikoj listën tjetër të pastër të kandidatëve. Gjithashtu sipas vendimit të PZAP-së kandidatët që kanë problem me ligjin nuk mund të zëvendësohen me ndonjë kandidat tjetër në listat zgjedhore. I njëjti vendim është marrë edhe për partitë tjera që kanë dërguar ankesa në PZAP. Të gjithë kandidatë e pakënaqur me vendimin për ankesë në Gjykatë Supreme brenda 24 orësh. /Blerta Dalloshi Berisha – TvKlan/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia