close
Top LajmeVendi

Kovaçevski: Oslomej 1 është vetëm fillimi, deri në vitin 2024 presim të lëshohen edhe tjerat

weffewe

Vasko Kovaçevski drejtori i ESM në emisionin Klan Debat tha se:

”Kjo është vetëm fillimi i prodhimit të energjisë elektrike, ESM Oslomej 1 u fillua në vitin 2019, ne së shpejti presim të lëshojmë përdorim edhe ESM Oslomej 2. Në vitin 2024 presim të finalizohet komplet dhe do të stabilizohet energjia elektrike në Maqedoninë e Veriut besoj që nuk do kemi krizë.”

Ishte një periudhë ku ne si Maqedoni e Veriut edhe disa vende të Evropës nuk e mendonim se do të vinte një kohë si kjo për mungesë të energjisë, prandaj as nuk është punuar në këtë drejtim”./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia