close
Emisione

KREU I KUVENDIT, TALAT XHAFERI, NË KLAN DEBAT

Screenshot_1

Iniciativa për ndryshimin e Kushtetutës, qëndrimet katërcipërisht të kundërta mes shumicës dhe opozitës parlamentare – nëse duhet t’i thuhet po Marrëveshjes me Greqinë lidhur me emrin..

Divergjenca dhe rezerva për Falje dhe pajtimi, pse jo dhe mundësia për amnisti të kryeprotagonistëve të megaskandalit të përgjigjemeve që dyshohen për implikim në veprime të jashtëligjshme e korruptive…

Do kemi zgjidhje, zgjedhje të parakohshme apo thellim të krizës politike?

Për të gjitha këto me Kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi

Emisioni Klan Debat drejtohet nga Saledin Xhezairi dhe fillon

në orën 20:30 minuta.

Na ndiqni!

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia